martes, 17 de noviembre de 2020

Experiència al trinquet de la UPV

Aquesta experiència ha sigut molt agradable i divertida per a mi. La veritat es que no esperava que auqest esport, el qual sols havia practicat al col·legi, m'agradara i em motivara tant. Açò s'ha donat perque al contrari del que pensava, ha resultat ser un esport molt actiu en el que no tens moment per a descansar, encara que l'única contra que he trobat, es que acabes amb les mans destrosades per els repetits impactes de la pilota. Per tant, en definitiva l'experiència ha sigut molt bona i per tant, la tornaria a fer sense dubtar. 

En referencia a la sesió, crec que ha estat molt ben organitzada, inclús tenint en compte les mesures que s'han hagut de prendre per la situació del COVID-19. Aquesta situació ha limitat tant el temps com els enfrontaments, ja que s'ha hagut de fer tot en grups molt reduits. Per tant, hi ha que donar l'enhorabona per la organització i la seguretat en la sessió, ja que era molt complicat aconseguir-ho. Aixina que no canviaria res de la sessió, sols la tornaria a fer quan la situació del COVID-19 estiga bé per tal de vore com seria una classe al trinquet sense prendre mesures de seguretat contra el virus.

Per concloure amb aquesta entrada, vos invite a tots i totes a pràcticar aquest esport al menys una vegada, ja que no és el mateix sentir sobre ell que jugar-lo. Estic segur de que quedareu sorpresos! 



Trinquet de la UPV: on s'ha realitzat la pràctica


2 comentarios:

  1. En aquesta entrada es pot observar com Joaquin va disfrutar de l’experiència de practicar Pilota al trinquet de la UPV.

    Si s’accepten consells, recomanaria a Joaquin que canvie la tipografia del text; ja que des del meu punt de vista dificulta la lectura del text. A més a més hi ha petites errates ortogràfiques que es podries corregir revisant el text una volta s’ha publicat.

    D’altra banda, he trobat molt bona idea que annexés la ubicació del trinquet en aquesta entrada.

    La nota que li fique és 8,5.

    ResponderEliminar
  2. Estic completament d'acord amb allò que planteja Joaquin. A pesar de les adversitats, la sessió al nostre grup també va eixir molt bé degut a la bona organització del professorat. A més, es van mantenir en tot moment les mesures anti COVID.
    Com bé remarca Laura, tal volta revisaria un poc més les faltes d'ortografia, però llevat d'això, trobe l'entrada molt encertada.
    La meva puntuació per a aquesta entrada és de 8, ja que trobe a faltar una xicoteta descripció sobre què s'ha realitzat.

    ResponderEliminar